06-5201 1362
info@hondenschoolonyx.nl
info@hondenschoolonyx.nl

Gedragstherapie

Wil je weer genieten van de simpele alledaagse dingen met je hond die nu niet mogelijk zijn door omstandigheden, ik help je graag om weer een band met je hond op te bouwen. Vaak kan dit in 1 consult gerealiseerd worden. Je krijgt de handvatten om je leiderschap terug te krijgen en je positie te veranderen. Door meer kennis van hondenpsychologie, kalmte en rust, versterk je de band met je hond.

Consult aan huis

Dit consult is speciaal voor baas en hond. Blaft de hond naar de deurbel, springt boven op de visite en trekt hij buiten aan de lijn? Dan is een thuisconsult iets voor u. Tijdens dit consult wordt er gekeken naar de band tussen baas en hond, waarom doet de hond niet wat er gevraagd word? Voor elk probleem in en om huis kan je dit consult aanvragen. Het consult is 1,5 uur en is gewoon bij u thuis.

Workshop Inverbinding

Zonder verbinding geen band. Sommige baasjes krijgen geen contact met hun hond. Tijdens deze workshop leer je om verbinding te maken met je hond en de band weer op te bouwen. Na deze workshop kan je aan de slag en heb je de handvatten om de band te versterken.

Puppy Cursus

In deze cursus gaan we spelenderwijs aan de gang om je hond beter te begrijpen, hoe begrijpt je hond jou beter, hoe leer je trucjes aan en zonder getrek wandelen. In deze cursus zit een theorie les, EHBO les, oefenen in praktijk en natuurlijk de puppy speelplaats waar je leert kijken naar lichaamstaal van je eigen hond en die van je mede cursisten.

Detectie

Bij detectie leer je de hond een bepaalde aangeleerde geur te zoeken en deze op een juiste manier aan te duiden door middel van een aangeleerde indicatie.

De Detectielessen zijn op locatie en worden zowel binnen als buiten gegeven.

Door middel van deze lessen geef je je hond een baan, een taak en is een leuke bezigheid voor de hond.

De hond gebruikt zijn neus optimaal dit vergt veel energie van de hond. Lijkt het jullie leuk om mee te doen? Geef je op voor een proefles.

Workshop Vuurwerk

Wil jij, met je hond alvast voorbereiden op oudjaarsdag en tegenwoordig de dagen ervoor en erna!!!! Dan is dit DE workshop om aan deel te nemen. Samen met je hond ga je de uitdaging aan! We leren je om je hond te kalmeren en op jou te vertrouwen.