06-5201 1362
info@hondenschoolonyx.nl
info@hondenschoolonyx.nl

Ontdek onze ideale Hondenopvang

Welkom bij de Hondenopvang van Hondenschool Onyx - waar elke hond zich thuis voelt!

Heb je een betrouwbare, liefdevolle opvang nodig voor jouw hond? Ontdek onze professionele hondenopvang, waar veiligheid en plezier samenkomen.

Hoe werkt de opvang

Moet je werken, of ga je een dagje weg met het gezin? Dan is de Dagopvang perfect voor jou! 

Wij zitten gevestigd in Hippolytushoef, gemeente Hollands Kroon.

Onze opvangdagen zijn gevuld met plezier en rust. Honden worden gebracht tussen 07:30 en 09:00, genieten van speeltijd en rust van 11:30 tot 13:00, en kunnen opgehaald worden tussen 16:00 en 18:00.

 Je mag de hond meerdere dagen per week bij ons onderbrengen. Belangrijk: naar aanleiding van een proefdag bepalen we of de hond geschikt is voor onze opvang.

Kosten: 

€20,- per dag

1 vaste dag in de week €80,- per maand

2 vaste dagen in de week €150,- per maand

Vakantie opvang

Heb je een vakantie op de planning, of een weekendje weg? En heb je onderdak nodig voor je viervoeter? Dan is hebben we ook de mogelijkheid tot een Vakantie opvang. Dit is alleen voor klanten van Hondenschool Onyx.

Dit heeft een belangrijke reden:

Als je je hond alleen voor vakantie brengt, denk even na over wat dat met je hond doet als hij in een onbekende situatie komt met onbekende mensen, onbekende honden.

De honden kennen ons en de honden in de opvang al. 

Proefdag Aanvragen

Enthousiast geworden en op zoek naar een fijne plek waar jij je hond kan laten? Neem dan gelijk met ons contact op, zodat we een Proefdag kunnen inplannen om te kijken of we een goede match zijn. Is er een match en komt de hond bij ons in de opvang dan is de proefdag geheel gratis.  De proefdagen zijn in overleg. Je mag je hond tussen 8 en 9 brengen op de proefdag. Wees wel bereikbaar tijdens de proefdag.